blue velvet

Nu ska jag skriva packlista och packa, plugga gemu och sen sova. Imorgon åker jag till Ingela. På lördag åker jag till ingelas stuga i skogen och har det bra eftersom på söndag fyller Tiana år. Detta betyder en hejdundrande start på lovet plus lycka plus ingen uppdatering. hane sålänge.
 
 

just be safe don't be late.

//sorry för frånvaron//
 
i helgen var jag hos Tiana och det var det bästa på länge, Det var mest olagligheter på schemat. 
 
Skulle visa bilder på håret men kom aldrig till skott med skiten så nu tog jag bara nå bilder från Tianas blogg, har dessutom massa bilder på min egen kamera som jag lägger upp när jag har någon timma över i veckan.
 
och ja förresten så tror jag att jag ska lägga av med hårförlängningarna nu eftersom det är så himla jobbigt då rapunzels jävla äckelhår suger och börjar tova sig efter sisådär en vecka. Låt er däremot inte luras utav bilderna då det bara är en tredjedel av mitt hår som är så långt och bara ligger över det andra som är en dec maybee. Men det känns skönt att vara lite mera jag och allt det där och hejåhå.
 
 
 

skolan är inte hälsosam

Att göra:
 
  • skriva ett jävla träningsschema till idrotten som ska vara sådär jobbigt utförligt och med massa mål och blabla till ikväll.
  • läsa ut Svenne samt skriva loggbok till imorgon.
  • plugga som satan till matteprov som är om en vecka.
  • skriva engelska recension till fredag.
  • öva låtar till sånglektionen till måndag.
  • fördjupningsarbete till historian.
  • sätta ihop bilder till projekt.
  • skriva/öva referat.
 
jag gråter för jag inte klarar av sånt det här och blir sen arg för att jag gråter istället för att faktiskt göra skiten, så jag samlar mig, försker koncentrera mig allt jag kan och göra mitt bästa men kommer ändå ingen vart, så jag börjar gråta ännu en gång och blir arg ännu en gång och så håller det på. När jag väl har fått ihop något som jag tycker är bra och jag är stolt över att jag tog mig igenom alla gråtningar och argattacker så får jag ändå bara E på allt och känner mig ännu mer hemsk och dålig. jag vill dö av bara tänken på alla tårar som kommer rinna pågrund av denna lista. 

för jag klarar ju inte av att se likadan ut mer än sisådär 3 månader.

så det fick bli svart! skulle kunna säga att jag har haft alla ''vanliga'' hårfärger nu. platina, blond, mörkblond, ljusbrun, brun, mörkbrun, röd och svart. Orange måste jag testa någon gång också. NAJS hörni detta känns bra. Imorgon får jag äntligen min blixt till kameran också så då får ni bilder i färg och sådär.
 

She was the only daugther of an enginer.

Jag tog ett bad och tänkte igenom mina bekymmer.
 

kattjäveln

Detta är jag och Blixtra. Hon är bäst och argast. Hon är en svår katt som man måste akta sig lite för då hon bits lite nu och då, men bara om man klappar henne fel eller lyfter upp henne. MEN eftersom jag är hennes bästa homie och vi delar alla secrets så är jag ett undantag och får lyfta + krama henne så mycket jag vill. Hon är en bra sovkamrat också. Sen gillar hon pasta med ketchup och oliver. Blixtrus/ Blixten /Racermamsen lyssnar hon även till. Kom och hälsa på om ni vågar.
 

I saw guns and sharp swords in the hands of young children.


how many years can some people exist before they're allowed to be free?

En natt målade jag istället för att sova. Skolan fick lida men vad gör det
 
 

when you feel a dead mans hand

en kväll åt jag chips och dipp och såg på melodifestivalen med vänner och hade det ganska bra vill jag minnas. 
 
 

fyra längder på 2 veckor

mitt hår de senaste 2 veckorna. Det superlånga gick jag dock aldrig omkring med, klippte det direkt för det ser på riktigt helt sjukt ut på mig. först hade jag det halvlånga men då det var så sjukt slitet klippte jag av det till någon slags page och tog fram luggen. Efter det skaffade jag nytt hår som är det sjukt långa sen klippte jag det en gnutta och hade det långt ett par dagar och här och nu har jag några centimeter längre än på första bilden.
 
 

fourth time around

inspirationen har flugit iväg för länge sen och här sitter jag och har ångest över att det inte blir något här och allt annat man kan ha ångest över. Hela jag bara försvinner. Svarta jeans och svart munktröja börjar bli standard och mössan hänger med var jag än går. Tråkigt. Jag vill färga håret mörkbrunt/svart, köpa massa crazy kläder, bli smalare och bara rocka men här sitter jag och läser Svenne och känner mig som en jävla rutten pensionär som väntar på att döden ska slå sig ner, ta tag och dra iväg med mig till något nice himmelrike men inte fan händer det.

nya covers på g

tänkte spendera kvällen och morgondagen till att göra några nya covers. Om ni har några förslag på låtar jag skulle kunna köra så lämna en comment, vore najz! 

RSS 2.0