lite mera bilder



jippikajeje

var idag med cornelia och köpte hår, är hur nöjd som helst!
 
 
 

tacksåhimlamycket

idag fixade min kära broder sims på min skoldator så nu kan jag spela vart jag än går, livet är fan fulländat!
 

även om

Jag vill inte ha ett hem eller ha ett jobb eller ha nära vänner när jag blir stor. Jag vill leva ute i frihet där inget spelar roll. Bygga en koja i ett träd, leva på frukter, ha en egen knarkodling nedanför mitt träd. vara vild och gå på upptäcktsfärder i de djupa skogarna och det öppna varma. Kunna allt om sånt som spelar roll. Ständigt vandra mot nya vyer. Aldrig måsta.

arg

klockan var 2 och trodde jag hade slutat sen kom jag på att jag har matteprov som börjar halv 4 till halv 5, åååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

I believe in the person I want to become.


what you tryna do to me.

när jag får pengar har jag lust att kolla in nå hårförlängning så jag kan ha håret utsläppt någon gång också utan att behöva ha mössa, skulle vara skönt med lite förändring då jag har haft samma gamla boll på huvudet varje dag sen sommarlovet. den här ↓ tjejen gav mig några jävligt snygga idéer man skulle kunna testa. åh, Vem bryr sig om det här? ingen, men vet inte var jag ska hitta på här annars.. sorry grabbar.
 

aldrig

Nu ska jag bädda ner mig hur mycket som helst och sedan slå på torka aldrig tårar utan handskar för det är tydligen bra, godnatt!
 
 

alltså daaamnn dat body.

nu får jag fan skärpa mig, nu är det fitness och muskler på g en gång för alla. wish me luck friends!
 
 

I just wanna be.

Ni ska veta att jag jätte gärna vill blogga men jag hittar inte på något vettigt att dela med er, jag ska ta mig en funderare så är jag tillbaka snart. :)

relaxa lite.

 
det här var en värd hemsida må jag säga.
 
 
http://thequietplaceproject.com/thequietplace/sv
 

likes to watch me in the glassroom bathroom.

Jag vill sova men jag kan inte så jag antar att det kommer sluta med någon slags mamma jag har ont i huvudet/magen/foten imorgon.

walks the streets so mean.

för det enda jag vill är att inte vara här, jag vill bort till något gammalt och äckligt ställe. Sitta och röka cigarett ut och cigarett in, tänka djupa tankar och vara någon annan, jag är så trött på mig. Jag vill vara glad och ledsen, modig och lugn. Byta land och stad. För jag vet inte vem som är jag och vad som är vem.

g'na

Idag var jag på min första föreläsning, den handlade om hörsel och sånt, men jag spelade mest dog makeover för det kändes roligare i den dåvarande stunden. Annars har jag varit och ätit go maten med MIka och Juliette ikväll, det var pardie. g'na.
 
 
 

Dag 1.

Min bästa serie alltså... Jag har bara sett skins och det ägde så jävla mycket att jag inte kan tro att det finns någon bättre så ja, skins som fan.
 

Dag 1 imorgon!!!!!! eller någon annan dag

brukar tycka sånt här är riktigt unfab men jajaa den här listan var ganska OK.
 
 

wharema gara do?

tänkte bara fråga vad tusan ni vill att jag ska göra här nu när jag inte har kamera, vore roligt med lite förslag!!!!!!!!

This girl is made of lipstick, Powder and paint.

två hus jag gjort, i det ena bor en familj på 7 pers men nu har ett av mina barn blivit ungdom och flyttat till det andra huset, önskar dig all lycka Chavier!
 
 
 
 

put your hands right there.

försov mig till 11, orkade inte gå till skolan = jag slipper matteprovet tills kanske nästa vecka=jag kanske inte får IG/F/nånting. herå
 
 
 
 

ååoååohoo, I can't get in off. oåoåååh.

 jag var i nordmaling i lördags hos Ingela. vi var med trevliga människor och spelade ölspelet tills vi blev för fulla, det var roligt.
 

like carmen.

lite bilder jag snappat upp den senaste tiden
 
 
 

RSS 2.0