en midsommar.

 
 

''And you live in the past of a dream that you're in, And your selfishness is your cardinal sin''

Vi tackar för att vi fått åka med, tar våra väskor och går in mot landskapet som breder ut sig framför oss. Vi hittar ett tomt hus, går in, sätter oss på golvet i tystnad och fantiserar. Huset har i andras ögon tappat sin charm för länge sedan men i dina, mina, våra ögon ser vi ett helt liv. Vi hittar en massa bråte som vi tillverkar behövligheter av. Vi eldar i spisen för att överleva natten, tar ett glas vin och fashineras av möjligheterna. Vi hittar ett litet ica och köper lite mat för de få pengar vi har. Om våran boning inte är allt för långt bort bjuder vi kanske in någon och skapar ett sommarkollektiv. Två veckor, sen är jag redo för äventyr.
 
 

''When you just tell them what I cannot say, When you just shine upon the ghosts along my way''

Jag sväljer den vita diamanten i min hand och hoppas att jag överlever till på onsdag. Jag börjar fundera, ser allt från ovan och tänker att jag aldrig mer vill se de där ansiktena igen.
''Är du ledsen?'' Jag är kanske det man kallar ledsen men jag väljer att inte klä in känslor i ord. Det bästa är att, utan gränser känna exakt det man känner utan att försöka ändra på det.
 
Jag sluter ögonen, Ingen kan se mig men jag kan se alla inifrån och ut. På utsidan är alla likadana, låtsasglada och anpassade efter den bredvid. Inuti finns allt, utsidan måste bara låta det flöda. Utan gränser. 
 
Jag öppnar sovrumsdörren och du tittar upp från arbetet du påbörjat, du ber mig komma in och tycka.
Vi tar varsitt vinglas, fyller dem till kanten och pratar ut våra tankar innan vi tänker dem. Utan gränser.
 
Vi somnar tätt intill och jag tänker att vi nog alltid varit och alltid kommer vara förbjudet förälskade, för det vi har är ingenting vanligt.
 
 
 
 
 
 
 

Of the dreams we dreamt together, Of the love we vowed would never Melt like snowflakes in the sun, My days now end as they begun.

Jag försöker överleva utan din närvaro och jag inbillar mig att det går bra även om jag vet att det går så långt ifrån bra det känns som att man kan komma. Fem dagar har känts som fem år och om det inte vore för jobb och pengar hade jag gått till E4an och liftat för längesen. Jag vill åka på äventyr som bara vi kan och utmana ödet så där som bara vi gör.
Det är jobbigt att den enda riktiga lyckan nästan alltid är elva mil bort och att jag inte riktigt kan hitta den någon annan stans även om jag försöker.
Klockan är snart fyra och jag ska kliva upp om tre timmar, men jag pratar med dig istället för det känns som att det är det enda som spelar roll just nu. elva dagar, sen ses vi igen. 
 
 

Rakt in i det gröna min sköna, rätt över ängen min vän, dansar mitt öga föga hindrad i friheten.

Igår grillade vi, det var så jävla kul ända till illamåendet kom.
 
Idag har jag ätit tårta så jag vet inte vad och fått massa målargrejer av moder min, så nu ska jag sätta igång med något najs projekt.
 
Imorgon står klockan på 07.00 för att jag ska jobba min första dag som simskolelärare. Vem vet, det blir kanske kul.
 
 

Down the streets I'd walk with you, Seeing others doing Things we used to do.

I mitt nya rum ska jag ha tavlor, min skrivmaskin, ett stafli och en säng, mer behöver jag inte.
 
 
 
 

Just a song we shared I'll hear, Brings memories back when you were here. Of your smile, your easy laughter, Of your kiss those moments after.

Vi flyttar och jag får äntligen ett eget rum.
 
 

-

 
sök qlara annell på youtube så ska de dyka upp, men alla är dock gamla och inte så himla bra men ska försöka göra några nya snart.

-

 
ey man ba laddar hem picasa sen tar man effekten 1960-talsstil och sedan filmkornighet typ sen kanske ändrar lite på ljusstyrka osv.

''And you live in the past of a dream that you're in And your selfishness is your cardinal sin''

Vi dricker öl och röker cigaretter, som vanligt. Igår hoppade vi på en båt med endast för fulla människor, åkte en sväng och hoppade sedan av och traskade hemmåt vid två slaget. Imorgon ska jag sjunga på Tianas avslutning ba sådär, det kommer bli läskigt nanting.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0