Sjukanmälda dagar.

5/9 

 

Uppifrån kanske ner

 

Bleka blodådror slingrar sig längs med ångerfylld arm, skogarna ligger under vatten och utan en yta av gråfärgat damm är hennes steg de vackraste han stegat efter. Blåsig höstkväll i uppförsbacke går de hand i hand utan ett ord sagt.

 

6/9  

 

Likt liknande

 

Du strävade efter en betydelsefull mening med livet men något tog tag och grävde ner dig under jord och höll dig fast i hundratals år likt ett uråldrigt träd. Ovanför dig sprang lyckligt barn, klättrade uppför dig, insåg och hoppade. Hoppade ner hundratals meter. I samma avgrund som du, ligger olyckligt barn nu.

 

6/9 

 

Virvlar

 

Ett rum i hektisk stad har satt dig ned vid runt bord. Talar, spelar dig ett elakt spratt och du förstår att detta kanske är det sista runda bord du kommer sitta ned vid. Får dig att lyfta blicken. En gammal man sitter längst in i mörkt hörn, tänder en cigarett och möter din blick. Onda ögon fångar ditt sinne, får din skepnad att bli till aska. Virvlar över hektisk stad likt tunn cigarettrök virvlar. 


Kommentarer
Postat av: Elsa

Hej!
Jag gör inte detta ofta men jag bara MÅSTE denna gång-
Du måste satsa på det kulturella i framtiden. DU har både en fantastiskt musikalitet som stålar igenom när du sjunger. Såg det själv när du sjöng på ettornas projekt i våras. Själv har jag gått ut musik nu och var helt hänförd av din röst.

Om du, mot all förmodan tänkt satsa på detta så får du fanimej satsa på det litterära. Skriv lyrik, prosa eller en bok. Vilket kvittar men du måste! Med din talang är det nästan en skyldighet att du fortsätter.

Lycka till i framtiden. Jag sitter här och hejjar på dig.

2013-09-07 @ 16:55:45
URL: http://claytonpower.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0